Diamantørestikker

Alle vores ørestikker med diamant er med diamanter som er slebet i det klassiske brillant slib - altså er det brillant som er i alle ørestikkerne.

Guldsmed Anders Mørck

4.9
45 anmeldelser
Hedda Stiassny

for 9 måneder siden

En helt fantastisk god oplevelse, min kræftramte far ville nå at give min mor en livsgave, et opal vedhæng der matchede hendes fingerring. Ole Mørck svarede mig med mail, samme dag som jeg havde ringet til dem. Han sendte mig billeder på opaler der matchede mine forventninger og fik hurtigt bestilt dem hjem. Ole arbejde nærmest i blinde med at skabe et vedhæng, der kunne matche en ring han aldrig fysisk havde set og resultatet kunne kun frembringe en glædes tårer. Simpelthen så smukt udført og desværre er det svært at fange en opals skønhed på mobil kamera. Kan varmt anbefale Ole Mørck

Jan Frederiksen

for 4 måneder siden

Absolut de bedste anbefalinger herfra. Vi har fået lavet vores vielsesringe under de bedste forhold, vejledning og humør undervejs. Fantastisk betjening,imødekommenhed og humør. Billeder kommer når vielsen har fundet sted. Tusind Tak Gitte og Jan

Holger Sigmar

for én måned siden

Guldsmed er ikke en beskyttet titel. Det burde det måske være. Er man en herre der ønsker en vielsesring, så tag ind til Anders Mørch. Der er ingen slinger i valsen. Han er en rigtig guldsmed!

Sebastian Kaas

for én måned siden

Professionel, venlig og entusiastisk service! Man får en følelse af at intet er umuligt og man kan sågar lave speciel bestillinger, hvis man har specifikke ønsker!

Rasmus Eriksen

for 9 måneder siden

Det er en dygtig guldsmed som har mange flotte designs som de selv laver i butikken. Jeg har købt smykker til min kæreste her et par gange og det har været en god oplevelse hver gang. Senest har jeg købt en meget fin ring, hvor designet måtte justeres for at få pasformen rigtig, og også dette gik helt perfekt.

  1. Forside
  2. Øreringe & ørestikker
  3. Diamantørestikker
Sorter
Materiale

Se større udvalg i butikken og hør mere om mulighederne for at få designet et smykke:

Adresse og åbningstider