Vielsesringe

Når ens kærlighed blomster og man skal sige ja til hinanden, er valget af vielsesring et vigtigt element.

Smykket i eksempelvis guld eller hvidguld symboliserer kærlighed og engagement og gør det derfor vigtigt at vælge de helt rigtige. Vi udfører unikke håndlavede vielsesringe i forskellige former for guld, eller sølv hvis dette ønskes, som vi i øvrigt selv legere (blander) i vores værkstedsbutik i København på Frederiksberg, så farve og karat kan vælges i mindste detalje af kunden. Med vores grundige personlige betjening får I jeres ringe særligt fremstillet og designet lige som I ønsker. I er altid velkomne i værkstedsbutikken på Frederiksberg, hvor i kan se og prøve ringene. Vi har mere end 70 forskellige par, og kan også designe og fremstille et helt unika par som passer personligt til jer. Ved bestilling af ringe udfører vi et par til jer, så bredden (evt. forskellig for dame/herre), tykkelsen og overfladen bliver som I ønsker. Vi hjælper og har gjort mange af vores kunder enormt glade med den rette vejledning, som vi kan give ved hjælp af vores mange års erfaring. Det er derved en stor glæde i vores arbejde ofte at se tilbagevendende kunder. OBS: Ret til prisændringer forbeholdes.

Guldsmed Anders Mørck

4.9
45 anmeldelser
Hedda Stiassny

for 9 måneder siden

En helt fantastisk god oplevelse, min kræftramte far ville nå at give min mor en livsgave, et opal vedhæng der matchede hendes fingerring. Ole Mørck svarede mig med mail, samme dag som jeg havde ringet til dem. Han sendte mig billeder på opaler der matchede mine forventninger og fik hurtigt bestilt dem hjem. Ole arbejde nærmest i blinde med at skabe et vedhæng, der kunne matche en ring han aldrig fysisk havde set og resultatet kunne kun frembringe en glædes tårer. Simpelthen så smukt udført og desværre er det svært at fange en opals skønhed på mobil kamera. Kan varmt anbefale Ole Mørck

Jan Frederiksen

for 4 måneder siden

Absolut de bedste anbefalinger herfra. Vi har fået lavet vores vielsesringe under de bedste forhold, vejledning og humør undervejs. Fantastisk betjening,imødekommenhed og humør. Billeder kommer når vielsen har fundet sted. Tusind Tak Gitte og Jan

Holger Sigmar

for én måned siden

Guldsmed er ikke en beskyttet titel. Det burde det måske være. Er man en herre der ønsker en vielsesring, så tag ind til Anders Mørch. Der er ingen slinger i valsen. Han er en rigtig guldsmed!

Sebastian Kaas

for én måned siden

Professionel, venlig og entusiastisk service! Man får en følelse af at intet er umuligt og man kan sågar lave speciel bestillinger, hvis man har specifikke ønsker!

Rasmus Eriksen

for 9 måneder siden

Det er en dygtig guldsmed som har mange flotte designs som de selv laver i butikken. Jeg har købt smykker til min kæreste her et par gange og det har været en god oplevelse hver gang. Senest har jeg købt en meget fin ring, hvor designet måtte justeres for at få pasformen rigtig, og også dette gik helt perfekt.

  1. Forside
  2. Vielsesringe
Sorter
Materiale

Se større udvalg i butikken og hør mere om mulighederne for at få designet et smykke:

Adresse og åbningstider