Perle øreringe

Her kan du se et udvalg af vores perle øreringe.

Vi har både den klassiske ørestik med de hvide runde perler, men også flere andre designs af perle øreringe og ørestikker. Vores perle øreringe fås også med andre farver perler fx grøn.

Guldsmed Anders Mørck

4.9
47 anmeldelser
Hedda Stiassny

for 11 måneder siden

En helt fantastisk god oplevelse, min kræftramte far ville nå at give min mor en livsgave, et opal vedhæng der matchede hendes fingerring. Ole Mørck svarede mig med mail, samme dag som jeg havde ringet til dem. Han sendte mig billeder på opaler der matchede mine forventninger og fik hurtigt bestilt dem hjem. Ole arbejde nærmest i blinde med at skabe et vedhæng, der kunne matche en ring han aldrig fysisk havde set og resultatet kunne kun frembringe en glædes tårer. Simpelthen så smukt udført og desværre er det svært at fange en opals skønhed på mobil kamera. Kan varmt anbefale Ole Mørck

Sigrid Sloth

for én uge siden

Jeg vil varmt anbefale at lade valget falde på Ole Mørck hvis du ønsker en personlig og nærværende oplevelse hvor kvalitet, tid og grundig guidning er i højsædet. Vi kunne ikke finde vielsesringe der matchede vores ønsker nogle steder og var trætte af at være et nummer i køen i de fleste smykkekæder. Uden ordentlig hjælp og vejledning. Hos Ole endte vi med det længe ønskede resultat vi havde eftersøgt. Nemlig et smukt sæt støbt ud af en arve halskæde. Vores ønsker forstod Ole hele vejen igennem og vi fik et flottere sæt ringe end vi havde turde ønske os. At mærke hans lyst og vilje til at gøre os glade betød meget. Og hele processen var hyggelig og spændende i stedet for frustrerende og stressende, som det kan være i smykkekædebutikker. Et mindeværdigt øjeblik som vi vil gemme i vores hjerter og tænkte tilbage på med glæde. Vores ringe blev støbt hos Guldsmed Anders Mørck, af Ole Mørck og der findes ingen magen til vores unikke vielsesringe.

Jan Frederiksen

for 6 måneder siden

Absolut de bedste anbefalinger herfra. Vi har fået lavet vores vielsesringe under de bedste forhold, vejledning og humør undervejs. Fantastisk betjening,imødekommenhed og humør. Billeder kommer når vielsen har fundet sted. Tusind Tak Gitte og Jan

Holger Sigmar

for 2 måneder siden

Guldsmed er ikke en beskyttet titel. Det burde det måske være. Er man en herre der ønsker en vielsesring, så tag ind til Anders Mørch. Der er ingen slinger i valsen. Han er en rigtig guldsmed!

Sebastian Kaas

for 3 måneder siden

Professionel, venlig og entusiastisk service! Man får en følelse af at intet er umuligt og man kan sågar lave speciel bestillinger, hvis man har specifikke ønsker!

  1. Forside
  2. Øreringe & ørestikker
  3. Perle øreringe
Sorter
Materiale

Se større udvalg i butikken og hør mere om mulighederne for at få designet et smykke:

Adresse og åbningstider